Home / Без категория / Защо фасадните профили от стиропор се предпочитат от архитектите?

Защо фасадните профили от стиропор се предпочитат от архитектите?

Ако поне веднъж, поглеждайки къщата на съседите сте си казали: „Искам и моята  да изглежда така”, тогава това, което имаме да ви споделим ще ви допадне.

Сигурни сме, че ще ви хареса, защото ще ви дадем идея как, без да влагате много финансови средства да преобразите сградата си и тя да се отличава от всички останали.

Най-добрият, ефективен и практичен начин да промените визията на къщата, вилата, хотела или заведението си е да монтирате фасадни профили от стиропор.

Как едни фасадни профили от (EPS) могат да променят облика на сградата ви?

От 1950 година, когато стиропорът е признат като един от най-добрите изолационни материали, архитекти и строители по цял свят започват да го използват в работата си. Днес, профили от EPS се използват почти във всички етапи на строителството и най-вече за декорация на нови и стари сгради.

Защо фасадните профили от стиропор се предпочитат и от архитекти и от строители?

  • С този материал се работи изключително лесно, тъй като декоративните профили са много леки и монтажът е бърз, лесен и опростен;
  • Фасадните профили могат да бъдат изработени според дизайна, който клиента желае (достатъчно е просто да се предоставят чертежите на компании като http://fdp.bg/w/p/d/15/bg, които изработват фасадни профили от EPS и те ще бъдат изработени точно според желанията на архитекта или частния клиент);
  • Профилите са напълно съвместими с различните видове бои, мазилки и топлоизолационни материали;
  • Декоративните профили са с висока якост и са устойчиви на всякакви атмосферни условия;
  • В сравнение с другите начини за декорация на сградите, монтажа на фасадни профили е много по-евтин, но едновременно с това много ефективен начин за бърза промяна на външния вид на сградата.

Къде да откриете архитектурни елементи от EPS?

В момента много фирми предлагат изработка на фасадни профили от стиропор, но ако искате да сте сигурни в качеството на изработката, можете да се обърнете към http://fdp.bg/w/p/d/15/bg. Компанията е сред водещите в производството на широка гама от фасадни и декоративни профили и може да ви предложи не само високо качество, но и разнообразие и… добри цени.

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...