Home / Новини / Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Източник на изображението: Wikipedia

Спортното облекло определено се наложи като предпочитан тип облекло в модерното ни ежедневие.И това не е случайно предвид факта, че спортните дрехи предлагат едновременно комфорт и красив и универсален дизайн, който отлично се вписва във всяка спортно-елегантна визия.

Under Armour е световно известна американска марка за марково спортно облекло и спортни обувки. Тя е една от водещите марки за висококачествено облекло на пазара, която се популяризира през последните години и в България.

Без значение за кой сезон или за кой вид спорт си търсите спортно облекло, няма да сгрешите с избор на спортни дрехи на Under Armour

При създаването на своите спортни дрехи и обувки марката си поставя за цел да осигури максимален комфорт на своите потребители, който да им помогне в спортните им постижения,  както и хубав дизайн, който подхожда на  различни визии в ежедневието и гарантира хубава визия. 

Сред колекциите дрехи и обувки на марката ще откриете както облекло за професионални спортисти и хора, които се занимават активно със спорт, така и за хора, които търсят удобно облекло, което спортно-елегантен аутфит за ежедневието.

Тук ще ви изброим няколко причини защо си заслужава да изберем спортно облекло от Under Armour.

 Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Източник на изображението: Rawpixel 

Кои са основните предимства на спортните дрехи и обувки от Under Armour?

Високо ниво на комфорт 

Тези от вас, които са запалени по даден спорт, ще се съгласят, че комфортът е наистина от значение при тренировка.Той се дължи основно на материите на изработка.

Материите облеклото на Under Armour са приятни на допир и предлагат чувство на лекота през цялото време на носене. 

Универсалност

Благодарение на характерния си семпъл и изчистен дизайн, спортните дрехи и обувки на Under Armour могат да се носят и извън залата и стадиона. За тези от вас, които  са почитатели на спортно-елегантния стил на обличане, облеклото на марката е подходящ избор.

Oбаче семпъл не означава еднообразен, тъй като колекциите на спортната марка включват разнообразие от дизайни и кройки, които са подходящи за всеки моден вкус. 

Иновативна  технология на изработка

Under Armour влага усилия в разработката на едни от най-новите технологии на производство на спортно облекло.

Въпреки че някои от видовете спортно облекло на Under Armour се характеризират с плътно прилягащи кройки, те предлагат  добра еластичност, която позволява максимална  свобода на движението  

Проветрение и топлина

Under Armour предлага три типа спортно облекло- за топло време, за студено време и облекло за преходен сезон.Материите на различните видове спортно облекло от марката  са създадени така, че да осигуряват перфектен комфорт при различни видове климатични условия. 

За спортуване през летния сезон се препоръчва избор на вентилиращи материи, които осигуряват прохлада на тялото, докато през зимата имаме нужда от материи, които  осигуряват едновременно топлина и проветривост.

Няма нищо по-неприятно от това да носим изпотени дрехи, които съхнат бавно  докато спортуваме. За щастие  с избор на дрехи от Under Armour този риск може да се избегне, тъй като бързосъхнещите им материи осигуряват оптимална защита от влага.

Освен това материите на спортното облекло Under Armour са създадени по специална технология, която предлага защита от натрупване на неприятни миризми. А това е от значение когато става въпрос за интензивен спорт през топло време.

Повече за марката: 

 Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Източник на изображението: Wikipedia

Марката е основана през 1996 г. oт Кевин Планк във Вашингтон. Понастоящем  е базирана в Балтимор, Мериленд. Кевин е бивш капитан на футболния отбор на Мерилендския университет. Той решава да създаде тениска от синтетична материя, която ефективно отвежда влагата и запазва кожата суха. 

Причината за зараждането на тази идея била, че му било омръзнало да се налага да сменя изпотените си блузи, които носел под своето джърси по време на мачовете.

 Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Източник на изображението: Wikimedia Commons

Така след като завършва университет Планк създава първата си прототипна спортна тениска, която разпространява сред своите съотборници и приятели, който отиват да играят на NFL (националната футболна лига). 

Under Armour предлага разнообразие от спортно облекло, обувки и аксесоари предназначени за различни спортове. Сред колекциите на марката ще откриете спортни дрехи за бягане, джогинг, колоездене, фитнес, планинарство, зимни спортове (ски, сноуборд и пързаляне на лед) както и за ежедневието. 

About plami

Check Also

Здраво сърце и след 50

Здраво сърце и след 50

Здравето на сърдечно-съдовата система е от първостепенно значение за благосъстоянието и качеството ни на живот. ...