Home / Без категория / Важни правила при избор на детски дрехи

Важни правила при избор на детски дрехи

Предполагаме, че не сме първите, които ви дават съвети как да изберете детски дрехи, но винаги има какво ново да се научи, нали?

Важни правила при покупка на детски дрехи

*Винаги, когато става дума за дрехи за деца материята е най-важна. Мъниците са с нежна кожа и дрешката трябва да е мека, удобна и даваща възможност на детското телце да диша. Материите, които са подходящи за деца са естествените материи, без никакви изкуствени примеси (памук, лен, кашмир, еко текстил и други).

*Бъдете внимателни, когато купувате дрешки с апликации или щампи, особено ако апликациите влизат в допир с детската кожа. Ако все пак харесвате апликации и държите детето ви да носи такива дрехи, за предпочитане е се спрете на някоя дрешка с щампи от колекцията на детски дрехи Mayoral на https://beba.bg/, които са с доказано качество.

*Уверете се, че изработката на детските дрехи е на високо ниво. Ако забележите, че шефовете са груби или неравни – по-добре не купувайте дрешката, колкото и да ви се струва „сладка”. Както споменахме, детската кожа е много нежна и ако дрешката има груби шевове, това може да причини не само неудобство на детето, но и да доведе до появата на обриви, зачервявания и протривания.

*Ако купувате дрехи на по-ниска цена, преди да ги облечете на детето ги тествайте. Изперете ги и ако пускат боя или шевовете се „разкривят”, направо изхвърлете дрехата – некачествена е.

*По възможност купувайте дрехи за детето си само от доказали се онлайн магазини, които предлагат детски дрехи от световноизвестни марки с доказано качество. По-добре да купите една-две детски дрехи Mayoral, отколкото 10 с неизвестно качество, но на ниска цена.

 

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...