Home / Новини / Търсиш резервации за хотел на най-изгодни цени? Провери в CheckMyHotel

Търсиш резервации за хотел на най-изгодни цени? Провери в CheckMyHotel

Пътуваш често и си отсядал в много хотели у нас и в чужбина. Резервирал си хотели чрез туристически агенции, сайтове за резервации и си мислиш, че можеш да откриеш най-изгодните цени за хотела, в който искаш да отседнеш.

Може и така да е, но ние ти предлагаме следващия път, в който търсиш хотел, в който да отседнеш да разгледаш http://checkmyhotel.net/bg/.

Защо CheckMyHotel да е по-различен от всички останали сайтове за резервации?

 

Питал ли си се някога дали резервацията, която си направил е възможно най-изгодната, която се предлага? Да, сигурни сме, че си търсил упорито, сравнявал си цени и си избрал тази оферта, която според теб е най-добрата, но наистина ли си сигурен, че си успял да видиш и сравниш всички оферти?

От CheckMyHotel правят точно това – сравняват абсолютно всички оферти за резервации за хотела, който си избрал и ти предоставят информацията в рамките на 24 часа.

Просто трябва да попълниш формата за запитване като посочиш хотела, датата на настаняване, броя нощувки и какви изисквания имаш и от сайта ще открият за теб възможно най-добрата оферта.

След 24 часа ще получиш на електронната си поща подробен отчет и най-изгодната цена, на която е възможно да направиш резервацията си, но никой не те задължава да я направиш през платформата на http://checkmyhotel.net/bg/.

Дали ще направиш своята резервация през платформата на сайта или не зависи само от теб. Можеш просто да сравниш цените и толкова. Но ако решиш да резервираш хотел през платформата им ще си напълно сигурен, че ще направиш резервацията си на възможно най-изгодните цени.

Факторите, които определят цените на резервациите в хотелите са много и понякога разликите, на които се предлагат в различните сайтове и туристически агенции може да е доста голяма, затова следващият път, когато решиш да пътуваш, провери хотела, който си избрал в CheckMyHotel.

About svetla

Check Also

Здраво сърце и след 50

Здраво сърце и след 50

Здравето на сърдечно-съдовата система е от първостепенно значение за благосъстоянието и качеството ни на живот. ...