Home / Без категория / Стикерите за стена от Piksy.net ще преобразят жилището ви бързо и евтино

Стикерите за стена от Piksy.net ще преобразят жилището ви бързо и евтино

От доста време се каните да боядисате стените в трапезарията и да скриете по някакъв начин следите от опитите на детето ви да рисува по стените, но нито имате достатъчно време, нито разполагате с достатъчно средства, за да наемете майстори, които да направят козметичния ремонт в жилището ви.

Питате се дали има начин да се справите и сами, въпреки, че не ви бива много в ремонтите и боядисването? Всъщност, начин да освежите жилището си, без да влагате много време и средства има и той се нарича „стикери за стени” от http://piksy.net/.

Стикерите, които са предназначени за стени приличат много на познатите ви тапети. Предлагат се в различни размери, в голямо разнообразие от мотиви и се поставят на стените по същия начин, по който се поставят и тапетите. Предвид факта, че едва ли има някой, който поне веднъж не е поставял тапети сме сигурни, че и вие сте го правили и поставянето на стикерите за стени няма да ви затрудни никак.

Хубавото на стикерите е това, че в сравнение с тапетите, които са предназначени за покриване на цялата повърхност на стените в помещението, стикерът можете да го залепите, където ви харесва (можете да прикриете с него рисунките с флумастер на детето, можете да го използвате, за да придадете нов акцент на помещението или да го използвате като красив фон или декорация).

Цените, на които се предлагат стикерите за стени от http://piksy.net/ също са много по-приемливи в сравнение с всички останали видове покрития за стени. Не се налага да отделяте с месеци пари или да давате цялата си заплата, за да закупите стикерите за стена, които сте си избрали от магазини като Piksy.net.

Лепенките за стена се предлагат в различни стилове, цветове и размери, така че просто трябва да си харесате мотив, да поръчате стикера и да го залепите на мястото, за което сте го предвидили и можете да се похвалите, че сте успели да освежите жилището си с малко средства и за нула време.

About svetla

Check Also

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Изискванията към съвременната кухня стават все по-високи. Тя трябва да има красив дизайн, висококачествена изработка, ...