Home / Новини / Остават броени дни до старта на третото издание на eCommCongress

Остават броени дни до старта на третото издание на eCommCongress

6 парил, SofiaEvent Center – това са датата и мястото, на което ще се проведе най-голямото събитие в България за онлайн търговия – http://ecommcongress.com/.

Конгресът за електронна търговия се провежда за трета поредна година и интересът към него расте с всяко поредно издание.

eCommCongress е мястото, където онлайн търговците могат да „сверят” часовниците си, да обменят идеи, да представят своите продукти и да научат за най-добрите практики в онлайн търговията.

На тазгодишното събитие фокусът ще бъде насочен към подобряване на търговските практики, оптимизация на продажбите онлайн, изграждане на печеливши маркетинг стратегии и други.

Водещи лектори ще споделят своя опит в онлайн продажбите и дигиталния маркетинг, а представители на НАП ще разяснят какви са законовите изисквания, които трябва да спазват онлайн търговците.

Както и предните години и на тазгодишното събитие търговците ще могат да представят свои дейности и продукти в специално уредения изложбен кът.

Тази година за пръв път на Конгреса за електронна търговия ще бъдат раздадени и награди за онлайн търговия eCommAwards. Категориите, в които ще се състезават онлайн търговците са 8, а кой ще грабне най-престижната награда за най-добър онлайн търговец за 2016 ще стане ясно на 6 април от 18.00 часа.

Онлайн търговците, които желаят да участват в надпреварата за престижните награди могат да кандидатстват до 25. 03.2017.

Лектори на eCommCongress водещи експерти в областта си като Алекс Божинов, Александър Попов, Гергана Атанасова, Нора Кальонска, Петър Дяксов, Димитър Димитров, Борислав Арапчев, Камелия Господинова и други.

Повече информация за събитието можете да получите на http://ecommcongress.com/.

 

About svetla

Check Also

Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Защо да изберем спортно облекло от Under Armour?

Източник на изображението: Wikipedia Спортното облекло определено се наложи като предпочитан тип облекло в модерното ...