Home / Без категория / Обзавеждане на малка кухня? Няма никакъв проблем!

Обзавеждане на малка кухня? Няма никакъв проблем!

Най-сетне мечтата ви се е превърнала в реалност и вие имате собствен дом. Много сте щастливи и доволни, че имате свое местенце, но се оказва, че кухнята ви е с много малки размери (както е и при повечето български семейства).

Сега стоите в средата на празното помещение и се питате дали ще успеете да го обзаведете така, че да ви е удобно въпреки малкото свободно пространство, с което разполагате.

Е, трябва да ви кажем, че производителите и дистрибуторите на мебели като http://mebidea.com/ могат да ви помогнат да обзаведете кухнята си точно така, както сте си мечтали.

Ако премислите внимателно как искате да изглежда кухнята, можете да я превърнете в едно малко, уютно бижу.

Как да обзаведете малка кухня?

 

Специалистите от Мебели Идея подготвиха няколко кратки съвета, които ще са ви от помощ, ако трябва да се справите с обзавеждането на малка кухня.

Всичко започва с цветовете

*За да изглежда кухнята ви оптически по-голяма, избирайте светли тонове на стените и кухненското обзавеждане. Комбинирайте свежите, светли тонове на стените с един ярък цвят за акцент и ще придадете на малката си кухня чар и домашен уют.

Шкафовете са важни

*Въпреки разпространеното мнение, че в малката кухня не бива да се прекалява с мебелите, опитайте се да използвате всяко свободно местенце, на което можете да поставите шкафове. Ако например кухнята, всекидневната и трапезарията са едно помещение, можете да сложите малък бар плот, под който спокойно да поставите няколко допълнителни шкафа, в които да поберете кухненските си принадлежности.

Кухни по поръчка

*Днес много магазини (в това число и http://mebidea.com/) предлагат готови конфигурации на кухни, но за обзавеждането на една малка кухня няма нищо по-добро от кухни по поръчка. Така най-бързо и лесно ще обзаведете кухнята си с плотове, шкафове и всичко необходимо с точните за вашата кухня размери.

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...