Home / Без категория / Обзавеждане на малка кухня? Няма никакъв проблем!

Обзавеждане на малка кухня? Няма никакъв проблем!

Най-сетне мечтата ви се е превърнала в реалност и вие имате собствен дом. Много сте щастливи и доволни, че имате свое местенце, но се оказва, че кухнята ви е с много малки размери (както е и при повечето български семейства).

Сега стоите в средата на празното помещение и се питате дали ще успеете да го обзаведете така, че да ви е удобно въпреки малкото свободно пространство, с което разполагате.

Е, трябва да ви кажем, че производителите и дистрибуторите на мебели като http://mebidea.com/ могат да ви помогнат да обзаведете кухнята си точно така, както сте си мечтали.

Ако премислите внимателно как искате да изглежда кухнята, можете да я превърнете в едно малко, уютно бижу.

Как да обзаведете малка кухня?

 

Специалистите от Мебели Идея подготвиха няколко кратки съвета, които ще са ви от помощ, ако трябва да се справите с обзавеждането на малка кухня.

Всичко започва с цветовете

*За да изглежда кухнята ви оптически по-голяма, избирайте светли тонове на стените и кухненското обзавеждане. Комбинирайте свежите, светли тонове на стените с един ярък цвят за акцент и ще придадете на малката си кухня чар и домашен уют.

Шкафовете са важни

*Въпреки разпространеното мнение, че в малката кухня не бива да се прекалява с мебелите, опитайте се да използвате всяко свободно местенце, на което можете да поставите шкафове. Ако например кухнята, всекидневната и трапезарията са едно помещение, можете да сложите малък бар плот, под който спокойно да поставите няколко допълнителни шкафа, в които да поберете кухненските си принадлежности.

Кухни по поръчка

*Днес много магазини (в това число и http://mebidea.com/) предлагат готови конфигурации на кухни, но за обзавеждането на една малка кухня няма нищо по-добро от кухни по поръчка. Така най-бързо и лесно ще обзаведете кухнята си с плотове, шкафове и всичко необходимо с точните за вашата кухня размери.

About svetla

Check Also

Покупка на жилище – ново или старо строителство?

Всеки, който е решил да закупи собствено жилище се изправя пред въпроса на какво да ...

Leave a Reply