Home / Без категория / Няколко трика за перфектна коса

Няколко трика за перфектна коса

Грижите за косата трябва да бъдат постоянни и непрестанни. Въпреки че го знаем, голяма част от нас през зимата силно пренебрегваме нуждите на косата и зададе ли се пролетта се чудим как да спасим положението.

Ако и вие попадате в тази категория, ето няколко трика, които ще ви помогнат да се радвате скоро на бляскава, жива и здрава коса.

Бързо отидете пред огледалото и огледайте добре косата си. Обърнете внимание на блясъка ѝ, здравината и най-вече цвета.

Ако косата ви изглежда по-скоро безжизнена, отколкото жива, трябва незабавно да я „реанимирате”, като започнете да използвате подходящ шампоан и балсам. Препоръчваме ви да се спрете на шампоан за суха и стресирана коса MILK SUBLIME. Използвайте шампоана и балсама няколко седмици, за да върнете силата и блясъка на стресираната си коса.

Освен третиране с подходящ шампоан, погрижете се да поставяте редовно и маска за коса, за да подхраните, хидратирате и омекотите косата.

След като възвърнете блясъка и жизнеността на косата си е време да се погрижите за цвета.

Тук вече изборът е изцяло ваш на какъв цвят ще се спрете, но нашият съвет е, преди да решите да смените тотално цвета, да се консултирате с вашия фризьор, за да не стават грешки.

Ако искате да промените цвета си в домашни условия, тогава е добре да вземете предвид следните неща:

*дали искате да смените напълно цвета на косата си

Пълната промяна на цвета е много важна стъпка и има вероятност да не ви допадне крайния резултат (особено ако сте решили да го направите поради емоционални подбуди). Нашият съвет е да не бързате, а да промените цвета първо с няколко тона, а ако резултатът ви хареса да действате по-смело. В този случай можете да пробвате новата боя за коса без амоняк NATURЕ’S KOLOR, която позволява промяна на цвета до три тона, има 100% покритие на белите коси и защитава максимално косата.

*цялата коса ли искате да боядисате или само корените

Ако се нуждаете от боядисване само на корените, в момента на пазара се предлагат много спрейове, които могат да ви свършат идеална работа.

*каква боя да използвате

Разнообразието от бои, които се предлагат на пазара наистина е огромно и вие най-вероятно имате любима марка, но преди да закупите отново от нея, ние ви предлагаме разгледате страниците на http://nookbulgaria.com/.

Компанията предлага пълната гама от продукти за грижа за косата и може да ви предложи качествени италиански бои, шампоани, маски и балсами на добри цени.

 

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...