Home / Без категория / Няколко трика за перфектна коса

Няколко трика за перфектна коса

Грижите за косата трябва да бъдат постоянни и непрестанни. Въпреки че го знаем, голяма част от нас през зимата силно пренебрегваме нуждите на косата и зададе ли се пролетта се чудим как да спасим положението.

Ако и вие попадате в тази категория, ето няколко трика, които ще ви помогнат да се радвате скоро на бляскава, жива и здрава коса.

Бързо отидете пред огледалото и огледайте добре косата си. Обърнете внимание на блясъка ѝ, здравината и най-вече цвета.

Ако косата ви изглежда по-скоро безжизнена, отколкото жива, трябва незабавно да я „реанимирате”, като започнете да използвате подходящ шампоан и балсам. Препоръчваме ви да се спрете на шампоан за суха и стресирана коса MILK SUBLIME. Използвайте шампоана и балсама няколко седмици, за да върнете силата и блясъка на стресираната си коса.

Освен третиране с подходящ шампоан, погрижете се да поставяте редовно и маска за коса, за да подхраните, хидратирате и омекотите косата.

След като възвърнете блясъка и жизнеността на косата си е време да се погрижите за цвета.

Тук вече изборът е изцяло ваш на какъв цвят ще се спрете, но нашият съвет е, преди да решите да смените тотално цвета, да се консултирате с вашия фризьор, за да не стават грешки.

Ако искате да промените цвета си в домашни условия, тогава е добре да вземете предвид следните неща:

*дали искате да смените напълно цвета на косата си

Пълната промяна на цвета е много важна стъпка и има вероятност да не ви допадне крайния резултат (особено ако сте решили да го направите поради емоционални подбуди). Нашият съвет е да не бързате, а да промените цвета първо с няколко тона, а ако резултатът ви хареса да действате по-смело. В този случай можете да пробвате новата боя за коса без амоняк NATURЕ’S KOLOR, която позволява промяна на цвета до три тона, има 100% покритие на белите коси и защитава максимално косата.

*цялата коса ли искате да боядисате или само корените

Ако се нуждаете от боядисване само на корените, в момента на пазара се предлагат много спрейове, които могат да ви свършат идеална работа.

*каква боя да използвате

Разнообразието от бои, които се предлагат на пазара наистина е огромно и вие най-вероятно имате любима марка, но преди да закупите отново от нея, ние ви предлагаме разгледате страниците на http://nookbulgaria.com/.

Компанията предлага пълната гама от продукти за грижа за косата и може да ви предложи качествени италиански бои, шампоани, маски и балсами на добри цени.

 

About svetla

Check Also

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Изискванията към съвременната кухня стават все по-високи. Тя трябва да има красив дизайн, висококачествена изработка, ...