Home / Новини / „Мотокар Сервиз” ООД официален вносител на Linde Material Handling

„Мотокар Сервиз” ООД официален вносител на Linde Material Handling

„Мотокар Сервиз” ООД е официален вносител на Linde Material Handling в България. Компанията се занимава с внос на подемно-транспортни съоръжения от германския производител. В продължение на годините „Мотокар Сервиз“ ООД се утвърждава като доказан лидер на пазара на този тип продукти. Това се дължи голяма част на професионализма на персонала, както и на безкомпромисното качество на всички видове мотокари, внос от Германия.

Немската компания Linde Material Handling застава зад 3 направления, които и „Мотокар Сервиз“ подкрепят на територията на България.

Linde обединяват в едно три условия, които гарантират ефикасността на подемно-транспортните съоръжения, както и популяризацията на марката, като символ на качество. Първото е максимална продуктивност и ефикасност. Застъпват идеята, че всяка вътрешна логистика се съсредоточава върху ефикасните мотокари и високоповдигачи. Без тях не би била възможна безпроблемна вътрешна логистика. Linde успяват да постигнат конкурентни характеристики на своите продукти благодарение на интелигентни софтуери и цялостно обслужване. Втората идея е безопасността на хората, мотокарите и стоките. Философията, която следват от компанията е постигане на нулев процент инциденти, които биха увредили пренасяните стоки, управляващият мотокар-а или пък самият мотокар. И третата основна идея, на която се основава политиката на Linde, е ергономичността. Най-добрите постижения се достигат, когато се обединят технология с човешки фактор, водени от тази идея от компанията успяват да постигнат по-лесно управление и прецизен контрол върху мотокара. „Мотокар Сервиз“ ООД България наследява и доразвива и трите условия за качествена вътрешнофирмена логистика.

„Мотокар Сервиз” ООД предлага на българския пазар мотокари и складова техника, която е с гаранции за качество.

Продуктовата гама включва дизелови мотокари и газокари (https://goo.gl/g38aXH) с различна товароподемност. Обемът на стоката, която могат да пренесат е 1,2  до 52 тона. За по-малки размери товар до 4,8 тона предлагат електрокари. „Мотокар Сервиз” ООД имат и налични контейнеровози или така наречените още ричстакери, които служат за пренасяне на празни и пълни до 45 тона контейнери. Можете да намерите и всякакъв вид складова техника, като транспалетни колички, ричтраци, ордер пикери, стакери и комисионери. Освен ръчноводими и електрически транспалетни колички има и голям избор от тристранно обработващи и ръчни палетни колички. „Мотокар Сервиз” ООД има на разположение и Ex proof машини (https://goo.gl/DSbWvJ), които са предназначени за работа във взривоопасна среда.

С грижа към клиента, „Мотокар Сервиз“ ООД осигуряват и всички необходими поддържащи материали и резервни части за мотокари Linde.

С оглед на професионализма се осигурява и гаранционно и извънгаранционно обслужване на машините. Последовател на практиките на Linde, „Мотокар Сервиз“ добавят в списъка с услугите си и пълна рециклация на машини Linde. Това е нужно, за да може да се спазят всички необходими условия за екологично съобразено производство.

Съобразявайки се с постоянно променящият се пазар, „Мотокар Сервиз“ ООД са една от онези компании, чийто персонал е в центърът на вниманието.

Осигурявайки непрестанни обучения и квалификации и безопасни условия на труд, компанията успява да постигне високо нива на качествено обслужване. Високо-квалифицирани специалисти можете да намерите в по-големите градове в България –  Пловдив, Шумен и Стара Загора, Варна, Габрово и София. От „Мотокар Сервиз“ знаят че само тези 5 града не са достатъчни за нуждите на бизнеса и затова осигуряват и сервизен екип, който пътува из цяла България. Времето в което специалистите ще пристигнат на място е в рамките на едно денонощие.

Приоритет в развитието на „Мотокар Сервиз“ е качественото обслужване и следването на всички нормативни уредби, внедряване на иновативни методики във вътрешнофирмената логистика на компании от цяла България, както и максимално оптимизиране на процесите на производство. Всички тези условия са съчетани с прилагане на всички установени от закона и от практиката безопасни условия на труд, за да се намалят професионалните злополуки и инциденти до минимум.

About Borislav Arapchev

Tech Editor

Check Also

Есенните цветя – последната красота в градината!

Есенните цветя – последната красота в градината!

Хризантеми, астри, далии, анемони – цъфтящи с прекрасни разнообразни багри. Есенните цветя даряват градината ни ...