Home / Новини / „Мотокар Сервиз” ООД официален вносител на Linde Material Handling

„Мотокар Сервиз” ООД официален вносител на Linde Material Handling

„Мотокар Сервиз” ООД е официален вносител на Linde Material Handling в България. Компанията се занимава с внос на подемно-транспортни съоръжения от германския производител. В продължение на годините „Мотокар Сервиз“ ООД се утвърждава като доказан лидер на пазара на този тип продукти. Това се дължи голяма част на професионализма на персонала, както и на безкомпромисното качество на всички видове мотокари, внос от Германия.

Немската компания Linde Material Handling застава зад 3 направления, които и „Мотокар Сервиз“ подкрепят на територията на България.

Linde обединяват в едно три условия, които гарантират ефикасността на подемно-транспортните съоръжения, както и популяризацията на марката, като символ на качество. Първото е максимална продуктивност и ефикасност. Застъпват идеята, че всяка вътрешна логистика се съсредоточава върху ефикасните мотокари и високоповдигачи. Без тях не би била възможна безпроблемна вътрешна логистика. Linde успяват да постигнат конкурентни характеристики на своите продукти благодарение на интелигентни софтуери и цялостно обслужване. Втората идея е безопасността на хората, мотокарите и стоките. Философията, която следват от компанията е постигане на нулев процент инциденти, които биха увредили пренасяните стоки, управляващият мотокар-а или пък самият мотокар. И третата основна идея, на която се основава политиката на Linde, е ергономичността. Най-добрите постижения се достигат, когато се обединят технология с човешки фактор, водени от тази идея от компанията успяват да постигнат по-лесно управление и прецизен контрол върху мотокара. „Мотокар Сервиз“ ООД България наследява и доразвива и трите условия за качествена вътрешнофирмена логистика.

„Мотокар Сервиз” ООД предлага на българския пазар мотокари и складова техника, която е с гаранции за качество.

Продуктовата гама включва дизелови мотокари и газокари (https://goo.gl/g38aXH) с различна товароподемност. Обемът на стоката, която могат да пренесат е 1,2  до 52 тона. За по-малки размери товар до 4,8 тона предлагат електрокари. „Мотокар Сервиз” ООД имат и налични контейнеровози или така наречените още ричстакери, които служат за пренасяне на празни и пълни до 45 тона контейнери. Можете да намерите и всякакъв вид складова техника, като транспалетни колички, ричтраци, ордер пикери, стакери и комисионери. Освен ръчноводими и електрически транспалетни колички има и голям избор от тристранно обработващи и ръчни палетни колички. „Мотокар Сервиз” ООД има на разположение и Ex proof машини (https://goo.gl/DSbWvJ), които са предназначени за работа във взривоопасна среда.

С грижа към клиента, „Мотокар Сервиз“ ООД осигуряват и всички необходими поддържащи материали и резервни части за мотокари Linde.

С оглед на професионализма се осигурява и гаранционно и извънгаранционно обслужване на машините. Последовател на практиките на Linde, „Мотокар Сервиз“ добавят в списъка с услугите си и пълна рециклация на машини Linde. Това е нужно, за да може да се спазят всички необходими условия за екологично съобразено производство.

Съобразявайки се с постоянно променящият се пазар, „Мотокар Сервиз“ ООД са една от онези компании, чийто персонал е в центърът на вниманието.

Осигурявайки непрестанни обучения и квалификации и безопасни условия на труд, компанията успява да постигне високо нива на качествено обслужване. Високо-квалифицирани специалисти можете да намерите в по-големите градове в България –  Пловдив, Шумен и Стара Загора, Варна, Габрово и София. От „Мотокар Сервиз“ знаят че само тези 5 града не са достатъчни за нуждите на бизнеса и затова осигуряват и сервизен екип, който пътува из цяла България. Времето в което специалистите ще пристигнат на място е в рамките на едно денонощие.

Приоритет в развитието на „Мотокар Сервиз“ е качественото обслужване и следването на всички нормативни уредби, внедряване на иновативни методики във вътрешнофирмената логистика на компании от цяла България, както и максимално оптимизиране на процесите на производство. Всички тези условия са съчетани с прилагане на всички установени от закона и от практиката безопасни условия на труд, за да се намалят професионалните злополуки и инциденти до минимум.

About Borislav Arapchev

Web and SEO guy.

Check Also

Какъв рокер си без кожено яке?

Какъв рокер си без кожено яке?

От години си представяш как яхваш железния си кон и заедно с групата потегляте на ...

Leave a Reply