Home / Без категория / MiniZaem с есенни отстъпки от 30% от лихвата на кредити онлайн

MiniZaem с есенни отстъпки от 30% от лихвата на кредити онлайн

Новата учебна година започна, а вие още не се осигурили всичко необходимо за детето си? Иска ви се да направите малък ремонт в дома си, но нямате нужните финансови средства, за да го направите? Имате сметки за плащане, но лятната почивка е стопила всичките ви финансови резерви, а заплатата е далеч?

Ако имате подобни терзания и се чудите как да стабилизирате положението, тогава ще ви е от полза да узнаете, че….

От MiniZaem отново са помислили за своите нови и редовни клиенти, като стартират есенна промо кампания с отстъпки от 30% от разходите на кредити онлайн , които предлагат.

Ако се нуждаете от бърза финансова помощ, тъкмо сега е моментът да кандидатствате за заем от MiniZaem!

С какво ще ви помогнат есенните отстъпки, които предлагат от кредитната компания?

*Незабавен приток на нужните ви финансови средства;

*Отстъпка от 30% за всички кредитни продукти, които кредитната компания предоставя. Това означава, че ще получите заем в желания от вас размер, но лихвите, които ще ви се начислят ще са по-малки с цели 30% и ще връщате по-малко!

Как да кандидатствате за бързи кредити?

Кандидатстването е стандартно. Просто трябва да влезете на уеб страниците на компанията и да заявите размера на кредита, който искате да ви бъде отпуснат.

Единственото условие при кандидатстване за кредит с отстъпка от 30% е да заявите желанието си в периода на кампанията – от 24.09 до 07.10. 2017 година.

Не сте били клиенти до сега на Мини Заем?

Няма никакво значение дали сте нови или редовни клиенти – от есенните отстъпки с 30% могат да се възползват всички клиенти, които заявявят желание за кредит до заплата или кредит на вноски.

Есента е добро време за ново начало. Възползвайте се от страхотните есенни отстъпки на MiniZaem като вземете своите онлайн кредити в рамките на кампанията (24.09 до 07.10. 2017).

Очакваме ви!

 

 

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...