Home / Без категория / MiniZaem с есенни отстъпки от 30% от лихвата на кредити онлайн

MiniZaem с есенни отстъпки от 30% от лихвата на кредити онлайн

Новата учебна година започна, а вие още не се осигурили всичко необходимо за детето си? Иска ви се да направите малък ремонт в дома си, но нямате нужните финансови средства, за да го направите? Имате сметки за плащане, но лятната почивка е стопила всичките ви финансови резерви, а заплатата е далеч?

Ако имате подобни терзания и се чудите как да стабилизирате положението, тогава ще ви е от полза да узнаете, че….

От MiniZaem отново са помислили за своите нови и редовни клиенти, като стартират есенна промо кампания с отстъпки от 30% от разходите на кредити онлайн , които предлагат.

Ако се нуждаете от бърза финансова помощ, тъкмо сега е моментът да кандидатствате за заем от MiniZaem!

С какво ще ви помогнат есенните отстъпки, които предлагат от кредитната компания?

*Незабавен приток на нужните ви финансови средства;

*Отстъпка от 30% за всички кредитни продукти, които кредитната компания предоставя. Това означава, че ще получите заем в желания от вас размер, но лихвите, които ще ви се начислят ще са по-малки с цели 30% и ще връщате по-малко!

Как да кандидатствате за бързи кредити?

Кандидатстването е стандартно. Просто трябва да влезете на уеб страниците на компанията и да заявите размера на кредита, който искате да ви бъде отпуснат.

Единственото условие при кандидатстване за кредит с отстъпка от 30% е да заявите желанието си в периода на кампанията – от 24.09 до 07.10. 2017 година.

Не сте били клиенти до сега на Мини Заем?

Няма никакво значение дали сте нови или редовни клиенти – от есенните отстъпки с 30% могат да се възползват всички клиенти, които заявявят желание за кредит до заплата или кредит на вноски.

Есента е добро време за ново начало. Възползвайте се от страхотните есенни отстъпки на MiniZaem като вземете своите онлайн кредити в рамките на кампанията (24.09 до 07.10. 2017).

Очакваме ви!

 

 

About svetla

Check Also

Покупка на жилище – ново или старо строителство?

Всеки, който е решил да закупи собствено жилище се изправя пред въпроса на какво да ...

Leave a Reply