Home / Новини / Метал Ин – вашият партньор в бизнеса

Метал Ин – вашият партньор в бизнеса

Повече от 90% от компаниите, на които основната им дейност е производство на продукти за бита и промишлеността се нуждаят от надеждни партньори, които да им осигуряват необходимите метални изделия, струговани елементи или компоненти от стомана, нужни за производството им.

Ако и вие търсите надежден партньор, който да изпълнява поръчките ви в срок, можете да разгледате какво предлага една от водещите компании за производство на стоманени и метални изделия и компоненти – http://metalin.bg/bg/.

Защо да се доверите на Метал Ин?

 

Освен, че компанията е от дълги години на пазара и е популярна както в страната, така и в чужбина, тя предлага много голямо разнообразие от услуги и продукти, от които се нуждае вашия бизнес.

В зависимост от това, какво е производството ви и от какви елементи се нуждаете, от http://metalin.bg/bg/ могат да ви предложат лазерно рязане на елементи, струговане, валцоване, дори прахово и мокро боядисване.

За компанията няма никакво значение дали ще поръчате няколко бройки струговани елементи, имате няколко листа, които трябва да се изрежат лазерно или се нуждаете от голямо количество метални тръби, елементи и компоненти за производството си. От фирмата ще приемат вашата поръчка и ще я изпълнят прецизно и навреме.

Като споменахме „прецизно” наистина имахме предвид точно тази дума, защото Метал Ин е сред малкото подобни фирми в страната, които разполагат с машини от най-висок клас за струговане, валцоване, прахово и мокро боядисване и лазерно рязане, така че можете да сте спокойни, че размерите на струговите и фрезовите детайли, от които се нуждаете ще бъдат спазени до милиметър, а тръбите или металните листове ще бъдат разрязани точно колкото сте заявили.

Фирмата разполага с CNC машини от най-висок клас, благодарение на които елементите и компонентите, които сте поръчали да ви изработят ще бъдат изработени бързо и наистина с високо качество.

About svetla

Check Also

Кои са непознатите функционалности на интернет банкирането

Кои са непознатите функционалности на интернет банкирането

Често, когато повечето хора чуят за интернет банкиране, си представят просто правене на преводи. То ...