Home / Без категория / Кратко описание на популярните видове тегличи

Кратко описание на популярните видове тегличи

Обикновено, когато се говори за тегличи за ремаркета, повечето хора си представят късчето метална тръба с кръгла глава, която се подава срамежливо зад бронята на автомобила.

Истината обаче е, че на пазара се предлагат много видове тегличи, всеки от които има своето предназначение.

За да внесем малко повече яснота относно видовете тегличи, се допитахме до един от водещите магазини за продажба на продукти за автомобили https://autostore.bg/, които ни споделиха някой подробности за тегличите за ремаркета, с които ще ви запознаем и ние сега.

Авто тегличи за автомобили

Основните видове тегличи за автомобили в Пловдив са:

*Стационарни;

*Автоматични вертикални;

*Автоматични хоризонтални;

*Теглич – кука с две дупки;

*Теглич – кука с четири дупки.

Стационарните тегличи за автомобили са най-често срещаните и поради това се наричат още и „обикновени авто тегличи”. Този вид тегличи се монтират много лесно като се следва схемата, която задължително трябва да присъства в комплекта.

Автоматичните вертикални тегличи са малко по-скъпи от стационарните, но за сметка на това при монтажа им много рядко се налага рязане на бронята на автомобила, затова и голяма част от потребителите ги предпочитат.

Автоматичните хоризонтални авто тегличи са най-практичните и като монтаж и като цена.

Тегличите – куки с два болта се препоръчват за монтаж на джипове и по-големи транспортни средства като бусове и минивани.

Тегличи – куки с 4 болта и четири дупки са предназначени за монтаж на бусове, тъй като са високоякостни и могат да теглят товар до 3500 кг.

От къде могат да се закупят качествени тегличи?

 

Ако държите на качеството на тегличите за ремаркета е добре да се ориентирате към специализирани магазини като https://autostore.bg/.

Магазинът предлага голямо разнообразие от авто тегличи с доказан произход и сертификат за качество и можете да бъдете напълно сигурни, че покупката ви ще си струва всяка стотинка.

 

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...