Home / Новини / Кои са непознатите функционалности на интернет банкирането

Кои са непознатите функционалности на интернет банкирането

Често, когато повечето хора чуят за интернет банкиране, си представят просто правене на преводи. То обаче предоставя множество допълнителни възможности. Само някои от тях са, например плащане на битови сметки и управление на банкови карти. 

Нека те запознаем малко повече с различните възможности на интернет банкирането, за да знаеш как то може да бъде максимално полезно за теб. 

Кои са непознатите функционалности на интернет банкирането

Източник на изображението: freepik.com

 

Управлявай банковите си карти изцяло онлайн

Чрез интернет банкирането ДСК Директ можеш да управляваш всичко свързано с дебитните и кредитните карти изцяло онлайн. Съответно има как лесно и удобно да заявиш издаването на нова карта или да промениш дневния си лимит за пазаруване или теглене на сума на банкомат. Освен това то ти предоставя повече спокойствие и висока сигурност, защото по всяко време на денонощието можеш да блокираш картата си при изгубване или кражба. 

Плати всички битови сметки на едно място

Друга допълнителна функционалност, която Банка ДСК ти предоставя чрез своето интернет банкиране, е плащането на битови сметки. Можеш да спестиш време, като регистрираш всички тях на едно място и ги платиш с няколко клика и за минута, две време. 

Освен това има как да направиш това в реално време, а и 24/7 в денонощието. Няма да е нужно да посещаваш една или повече физически локации, за да завършиш операциите си към различните доставчици на услуги. Има как да направиш и директен дебит за плащане на битови сметки и съответно автоматично да се плащат към съответните доставчици сумите за вода, интернет, ток и други всеки месец. Сега е времето и за плащане на данъци, което също е опция на интернет банкирането.

Заяви кредит бързо и удобно, когато ти е нужен

Онлайн банкирането ти предоставя възможност и да заявиш кредит. Така че има как лесно, бързо и удобно да поискаш такъв, без физическо посещение на банков клон. Когато ти потрябва, можеш веднага да пуснеш своята заявка за потребителски кредит изцяло онлайн. 

Ще получиш обратна връзка за своето искане максимално бързо и ще си наясно с параметрите на кредита според твоите предпочитания. Освен това с Банка ДСК всички документи се оформят и подписват също онлайн.

Всички известия и информация на едно място

Освен възможностите за продукти и услуги, които онлайн банкирането ти предлага, тук получаваш и всички известия и информация на едно място. Това ще ти осигури не само различни персонални нотификации, но тук ще имаш достъп и до актуалните промоции, като например специални условия за кредит, възможности за томболи с награди при използване на карта и още.

Ще завършим с това, че интернет банкирането ти предоставя не само възможност за преводи, но и много допълнителни функционалности. Можеш да плащаш битови сметки, да заявяваш кредити, да управляваш банковите си карти и още в интернет банкирането на Банка ДСК.

About plami

Check Also

7 вдъхновяващи парфюмни нотки за истински свежо лято

7 вдъхновяващи парфюмни нотки за истински свежо лято

Тези ухания са обожавани от парфюмеристите и моментално ще ви настроят на лятна вълна Освен ...