Home / Без категория / Кога решението за кредит онлайн е оправдано и кога не?

Кога решението за кредит онлайн е оправдано и кога не?

Да вземете бърз кредит днес е толкова бързо и лесно, че понякога не се замисляте имате ли нужда от него или не толкова. Мислите си, какво толкова? Влизам, кандидатствам само с лична карта, взимам пари и съм готов.

А дали е толкова просто?

Бързите заеми са предназначени за хора, които имат спешна нужда от малка сума пари, това е така. Но тъй като тези заеми не са обезпечени по никакъв начин (при кандидатстване се изисква единствено лична карта), логично е кредитните компании да изискват бързо погасяване на заема (в рамките на месец). Логично е също така и лихвите да са по-високи в сравнение с лихвите при потребителските кредити, отпускани от банковите институции.

Процедурата е облекчена, но това все пак са заеми и като такива трябва да се погасяват и невинаги идеята да се възползвате от облекчените условия, при които се предоставят е добра.

Кога е добре да потърсите кредити онлайн?

Когато парите са свършили, а заплатата се бави

За съжаление наистина се случва заплатата да се забави с няколко дни и парите да не стигнат до края на месеца. В този случай един бърз кредит от Стик Кредит е напълно оправдан. Ако сте сигурни, че заплатата ви ще бъде преведена до дни и ще можете да погасите задължението си към кредитната компания в рамките на месец, действайте без да се притеснявате.

Когато някой от семейството е болен

Случва се някой от семейството да заболее внезапно и то точно, когато финансите ви са на привършване, а нямате никакви спестени пари. Тогава решението ви за краткосрочен заем е добро и напълно оправдано.

Когато сметките ви изненадат

В началото на зимата или след празници битовите сметки често ни изненадват. Ако това се случи и на вас, един бърз заем онлайн може да ви избави от затруднението. Но и тук важи правилото да поискате толкова, колкото можете да върнете без проблеми в кратки срокове.

Кога не е добре да търсите бързи кредити онлайн?

Когато нямате постоянни доходи

Почти всички кредитни компании предоставят кредити без трудов договор, това е вярно. Но… трябва да имате постоянни доходи и да сте напълно сигурни, че ще можете да върнете заема си навреме и в срок.

Когато кредита, който искате надвишава доходите, които получавате

В този случай дори и да ви бъде отпуснат заем, вие няма как да го обслужвате и най-вероятно ще попаднете в дългова спирала.

Когато нямате належаща нужда от този заем

Това, че искате да купите нещо сега и веднага не е най-добрата причина да търсите бърз кредит. Вместо това можете да изчакате малко и да спестите пари за покупката му.

Как да вземете изгодно кредити онлайн?

Разгледайте условията, при които кредитна компания https://stikcredit.bg/ предоставя бързи заеми онлайн и се свържете с наш консултант. Всеки първи и шести кредит, за който кандидатствате при нас ще ви бъде отпуснат с 0% лихва и при много изгодни условия.

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...