Home / Без категория / Кога решението за кредит онлайн е оправдано и кога не?

Кога решението за кредит онлайн е оправдано и кога не?

Да вземете бърз кредит днес е толкова бързо и лесно, че понякога не се замисляте имате ли нужда от него или не толкова. Мислите си, какво толкова? Влизам, кандидатствам само с лична карта, взимам пари и съм готов.

А дали е толкова просто?

Бързите заеми са предназначени за хора, които имат спешна нужда от малка сума пари, това е така. Но тъй като тези заеми не са обезпечени по никакъв начин (при кандидатстване се изисква единствено лична карта), логично е кредитните компании да изискват бързо погасяване на заема (в рамките на месец). Логично е също така и лихвите да са по-високи в сравнение с лихвите при потребителските кредити, отпускани от банковите институции.

Процедурата е облекчена, но това все пак са заеми и като такива трябва да се погасяват и невинаги идеята да се възползвате от облекчените условия, при които се предоставят е добра.

Кога е добре да потърсите кредити онлайн?

Когато парите са свършили, а заплатата се бави

За съжаление наистина се случва заплатата да се забави с няколко дни и парите да не стигнат до края на месеца. В този случай един бърз кредит от Стик Кредит е напълно оправдан. Ако сте сигурни, че заплатата ви ще бъде преведена до дни и ще можете да погасите задължението си към кредитната компания в рамките на месец, действайте без да се притеснявате.

Когато някой от семейството е болен

Случва се някой от семейството да заболее внезапно и то точно, когато финансите ви са на привършване, а нямате никакви спестени пари. Тогава решението ви за краткосрочен заем е добро и напълно оправдано.

Когато сметките ви изненадат

В началото на зимата или след празници битовите сметки често ни изненадват. Ако това се случи и на вас, един бърз заем онлайн може да ви избави от затруднението. Но и тук важи правилото да поискате толкова, колкото можете да върнете без проблеми в кратки срокове.

Кога не е добре да търсите бързи кредити онлайн?

Когато нямате постоянни доходи

Почти всички кредитни компании предоставят кредити без трудов договор, това е вярно. Но… трябва да имате постоянни доходи и да сте напълно сигурни, че ще можете да върнете заема си навреме и в срок.

Когато кредита, който искате надвишава доходите, които получавате

В този случай дори и да ви бъде отпуснат заем, вие няма как да го обслужвате и най-вероятно ще попаднете в дългова спирала.

Когато нямате належаща нужда от този заем

Това, че искате да купите нещо сега и веднага не е най-добрата причина да търсите бърз кредит. Вместо това можете да изчакате малко и да спестите пари за покупката му.

Как да вземете изгодно кредити онлайн?

Разгледайте условията, при които кредитна компания https://stikcredit.bg/ предоставя бързи заеми онлайн и се свържете с наш консултант. Всеки първи и шести кредит, за който кандидатствате при нас ще ви бъде отпуснат с 0% лихва и при много изгодни условия.

About svetla

Check Also

Покупка на жилище – ново или старо строителство?

Всеки, който е решил да закупи собствено жилище се изправя пред въпроса на какво да ...

Leave a Reply