Home / Новини / Какъв вид настаняване да изберете, когато пътувате с деца?

Какъв вид настаняване да изберете, когато пътувате с деца?

Лятото наближава. Време е за море, но изборът на място за отсядане е труден, когато пътувате с децата си. Особено когато се вземат под внимание всички фактори като местоположение, цена, удобства и други. 

По Българското Черноморие можете да попаднете на различни видове настанявания, от които можете да изберете. Важното е да ви бъде максимално удобно и да си осигурите незабравима ваканция. 

В статията ще обърнем внимание на трите най-предпочитани места за отсядане – семейни хотели, апартаменти и къщи за гости. Прочетете и преценете кой е правилният за вас.

Какъв вид настаняване да изберете, когато пътувате с деца?

Източник на изображението: imperialsunnybeach.com

Семейни хотели

Семейните хотели имат редица предимства, особено тези, които предлагат и ол инклузив пакети. Ако търсите място, на което не само вие да си починете, но и децата ви да се забавляват – това е правилното място. Причината е, че в един семеен хотел ма достатъчно активности, които да ангажират децата, докато родителите им релаксират край басейна или в спа зоната.

Ако се спрете на ол инклузив оферта няма да се наложи да търсите удобен ресторант, в който да хапнете със семейството си. В хотела ще ви предложат достатъчно голямо разнообразие от ястия, които са напълно подходящи и за деца. На някои места за настаняване офертите са Ultra All Inclusive, което включва алкохолни и безалкохолни напитки през целия ден.

В хотелите от семеен тип има множество удобство за децата:

  • Детски басейни;
  • Детски кътове с аниматори;
  • Детски площадки;
  • Детски дискотеки;
  • Тематични вечери и др. 

Нашият съвет е да носите със себе си достатъчно играчки, в случай че за кратко време ще бъдете в стаята си. Така децата няма да скучаят.

Апартаменти

Ако пътувате с малко бебе, може би настаняването в апартамент би било най-удобно за вас. Ще можете да приговите бебешка каша или друга храна, както и да стоплите мляко при нужда. 

Тези удобства обикновено не са налични в хотелите. В тях рядко можете да попаднете на апартаменти с кухненски бокс, особено ако предлагат ол инклузив пакети. Това е и едно от положителните качества на апартаментите. 

Когато резервирате своята ваканция, попитайте дали в стаята има хавлии и чаршафи. Много апартаменти не предлагат такива удобства и е добре да се подготвите с достатъчно място в куфара си за тях. 

Къщи за гости

Вероятно е, когато пътувате с деца, да искате повече пространство, отколкото позволява всеки друг тип настаняване. Посещението на хотел може да бъде истинско удоволствие, но гъвкавостта не е на същото ниво.

Къщите за гости обикновено са по-бюджетен вариант. Вероятно е обаче да сте далеч от плажа и града. Това би ви осигурило спокойствие и усамотение.

Ако искате да имате незабравима ваканция, нашият съвет е да се доверите на преценката си и да изберете най-подходящото за вас. Факт е, че семеен хотел в тихата част на Слънчев бряг води по точки при избора. Причините са няколко – спокойствие, забавление, вкусна храна и грижа както за родителите, така и за децата. Отдайте се на заслужен семеен релакс! 

About plami

Check Also

7 вдъхновяващи парфюмни нотки за истински свежо лято

7 вдъхновяващи парфюмни нотки за истински свежо лято

Тези ухания са обожавани от парфюмеристите и моментално ще ви настроят на лятна вълна Освен ...