Home / Без категория / Как да спестите пари при покупка на авточасти?

Как да спестите пари при покупка на авточасти?

В наскоро проведени сред купувачите на авточасти проучвания се оказва, че почти 85% от хората, които търсят авточасти не знаят как да търсят и заплащат много по-висока цена от реалната.

Ако и вие поне веднъж сте купували авточасти на прекалено високи цени, ето какво трябва да направите следващият път, ако искате да си спестите парите и времето.

Сравнявайте

В наши дни да направите едно бързо проучване на пазара за авточасти няма да ви отнеме много време. Почти всички големи магазини като http://cardoc.bg/ поддържат и онлайн магазини, така че всичко, което трябва да направите е да седнете на компютъра и да си направите „домашното”. Разгледайте няколко онлайн магазина за авточасти, сравнете цените, проверете времето за доставка и в какъв срок можете да върнете частта, ако се налага.

Проверете качеството

Преди покупка винаги се уверявайте, че качеството на предлаганите авточасти отговаря на парите, които ще платите за тях. Избирайте авточасти само от доказан производител и никога не се подлъгвайте по най-ниската цена, ако искате да спечелите накрая. Ниската цена е индикация за ниско качество или неизвестен производител, а повярвайте, не бихте искали да си усложнявате живота с некачествени части.

Не пропускайте да се възползвате от промоциите

В много онлайн магазини за авточасти отстъпките за определени части е нещо напълно нормално. Затова, преди да закупите частта, която ви е нужна направете една бърза обиколка из онлайн магазините и най-вероятно ще откриете валидна промоция точно за вашата част в някой магазин (проверявайте редовно и в CarDoc.bg – там редовно правят страхотни намаления и промоции).

Попълвайте внимателно формата за покупка

Когато закупувате авточасти онлайн и се налага да попълните формата, не бързайте, а изпишете правилно модела и годината на производство на автомобила и частта, която ви е нужна. Прегледайте няколко пъти ако трябва, за да сте сигурни, че сте попълнили нужното точно за частта, която искате, защото се случва да се правят грешки.

About svetla

Check Also

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Изискванията към съвременната кухня стават все по-високи. Тя трябва да има красив дизайн, висококачествена изработка, ...