Home / Без категория / Как да се почувствате по-добре след химиотерапия?

Как да се почувствате по-добре след химиотерапия?

Терапията, на която е трябвало да се подложите, за да се преборите с рака ви помага, но и ви е изтощила физически. Чувствате се много отпаднали и не знаете какво да направите (а може би нямате и сили да сторите нещо), за да се почувствате по-добре.

Подкрепата на лекарите и близките ви е голяма и вие предполагаме сте им благодарни, но ако сами не се изправите срещу болестта, никой няма да е в състояние да го направи вместо вас (колкото и много да ви обича).

Вие сте единствените, които можете да си помогнете да останете в ремисия!

Знаем, че по време на терапията сте се чувствали зле. Постоянно ви се гади, теглото ви рязко е намаляло/увеличило, косата ви е опадала и се чувствате изключително уморени и отпаднали.

Най-вероятно в този момент не ви се вярва, че някога ще се чувствате по-добре, но ще ви кажем, че ако положите малко усилия можете да се почувствате по-добре. За целта обаче трябва да се концентрирате и да помислите как да се справите с физическите и психическите проблеми!

Как най-бързо да възстановите имунитета си, който е бил отслабен по време на терапията?

 

Промяна в храненето

Балансираното хранене и приема на добавки като https://folaxan.bg/са едни от най-бързите начини да се почувствате по-добре и да останете в ремисия. Потърсете помощ от специалисти, които могат да изготвят вашата здравословна диета при рак и я следвайте.

Хранителни добавки Folaxan

Добавката https://folaxan.bg/ е една от най-ефективните добавки, които могат да ви помогнат бързо да възстановите силите си. Добавката е напълно натурална и може да се приема по време и след терапията, тъй като помага за възстановяване на психическото и физическото състояние и облекчава неразположението по време на химиотерапия или лъчетерапия.

Движение

Знаем, че сте отпаднали и много уморени, но положете малко усилия и се опитайте да се разхождате всеки ден по малко навън. Ще видите, че скоро ще възстановите силите си, нервността ви ще намалее, а сънят ви ще стане по-здрав.

 

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...