Home / Без категория / Как да постигнеш перфектна визия за празника с малко пари?

Как да постигнеш перфектна визия за празника с малко пари?

До 8-ми март остават само няколко дни и ако все още не знаеш какво ще облечеш, време е да разгледаш набързо какво ти предлагат различните онлайн магазини като http://edrehi.com/.

А докато ти разглеждаш и избираш или докато се съветваш с приятелки, ние ще ти дадем някой идеи как да изглеждаш перфектно на празника, без да се налага да изпразниш кредитната си карта.

Купи си нова рокля от онлайн магазин

Да изглеждаш супер секси и стилно не означава непременно да си облечена в най-скъпата маркова рокля. Няма смисъл да тичаш по магазините за маркови дамски дрехи и да плащаш луди пари за дреха, която няма да облечеш повече от няколко пъти.

Вместо това можеш да влезеш на страниците на някой онлайн магазин и да видиш какво предлагат в момента. Цените не само ще са в пъти по-ниски, ами и точно заради женския празник почти всички магазини предлагат доста солидни и намаления на дамските рокли.

Избери си  рокля в класически стил

Ако искаш да носиш тоалета си не само за излизането с приятелките, а много по-дълго време, ние те съветваме да се спреш на класическа рокля. В момента много актуални са леко вталените рокли с миди дължина, които дискретно подчертават формите. Ако не си падаш по този тип рокли, други актуални и много женствени модели са свободните рокли „трапец”, с дължина малко над коляното, както роклите от фино плетиво, които елегантно подчертават женските форми. Не са за подминаване и рязаните в талията рокли, които се разкрояват в долната си част.

Не забравяй и обувките

Тук изборът ти е много голям и просто трябва да следваш вкуса си, за да избереш. За радост комбинацията между обувките и чантата вече не е актуална, така че можеш да експериментираш както ти харесва. Добре би било обувките и чантата да се съчетават с цвета на роклята, но дори и да избереш екстравагантен цвят за обувките, пак ще си стилна, просто акцента ще падне върху обувките.

Не давай много пари за аксесоари

Не е задължително да купуваш нови аксесоари. Поразрови се по-дълбоко в кутийката си за бижута и ще откриеш каквото ти е нужно. Ако все пак не откриваш нищо подходящо, влез и виж предложенията на http://edrehi.com – сигурни сме, че ще откриеш нещо стилно и евтино.

Като казахме стилно… не забравяй правилото за аксесоарите. Никога повече от три!

Не е нужно и връхната ти дреха да е непременно Армани

Март месец си е все още зима, затова помисли и с каква връхна дреха ще си облечена. Ако нямаш нищо подходящо, много магазини вече правят тотални разпродажби на зимни облекла, така че можеш да се сдобиеш с идеалното палто или яке на много ниска цена.

About svetla

Check Also

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Изискванията към съвременната кухня стават все по-високи. Тя трябва да има красив дизайн, висококачествена изработка, ...