Home / Без категория / Как да организирате страхотно фирмено парти за Коледа?

Как да организирате страхотно фирмено парти за Коледа?

Коледа наближава и на вас се е паднала честта да организирате коледното фирмено парти? До сега не са ви поверявали тази отговорна задача и вие се притеснявате дали ще успеете да се справите?

Спокойно! С желание и с малко помощ от Малката Ида ще се справите страхотно!

Ето как можете да организирате парти за фирмата в няколко лесни стъпки:

*Обмислете темата, на която да е подчинено коледното парти. Обсъдете го с колегите, с шефа и изберете тема, която ще допадне на всички.

*Щом имате тема, следващата ви работа е да разгледате предложенията на сладкарските работилници като http://malkataida.com/, за да изберете фирмени торти. Казваме да побързате с избора на тортите и другите сладки изкушения, тъй като и сами знаете, че нито едно светско събитие не може без торта. Добре е и да имате предвид, че по това време на годината сладкарските работилници са доста заети, затова е препоръчително да поръчате вашата фирмена торта доста по-рано от датата на събитието, за което ще ви е необходима.

*Изборът на останалото меню също е много важен, затова е добре да помислите за храната, напитките и дори за сервитьорите, които ще обслужват на празника ви. (За подобен вид фирмени събития е добре да подсигурите достатъчно плата с разнообразни хапки, плодове, коледни сладки, мъфини и други сладки изкушения от http://malkataida.com/, алкохолни и безалкохолни напитки. Ако фирменото ви парти няма да се състои в заведение, тежките блюда   не са препоръчителни).

*Последните стъпки са да откриете подходяща зала, която може да побере всички служители, партньори и клиенти, които ще бъдат поканени и да украсите залата в деня преди фирменото парти.

Не забравяйте да поканите хората персонално, за да се почувстват желани, както и не забравяйте в края на вечерта да разрежете ефектната фирмена торта, която сме сигурни, че от Малката Ида ще сътворят специално за вашето фирмено парти.

 

About svetla

Check Also

Покупка на жилище – ново или старо строителство?

Всеки, който е решил да закупи собствено жилище се изправя пред въпроса на какво да ...

Leave a Reply