Home / Без категория / Как да организирате страхотно фирмено парти за Коледа?

Как да организирате страхотно фирмено парти за Коледа?

Коледа наближава и на вас се е паднала честта да организирате коледното фирмено парти? До сега не са ви поверявали тази отговорна задача и вие се притеснявате дали ще успеете да се справите?

Спокойно! С желание и с малко помощ от Малката Ида ще се справите страхотно!

Ето как можете да организирате парти за фирмата в няколко лесни стъпки:

*Обмислете темата, на която да е подчинено коледното парти. Обсъдете го с колегите, с шефа и изберете тема, която ще допадне на всички.

*Щом имате тема, следващата ви работа е да разгледате предложенията на сладкарските работилници като http://malkataida.com/, за да изберете фирмени торти. Казваме да побързате с избора на тортите и другите сладки изкушения, тъй като и сами знаете, че нито едно светско събитие не може без торта. Добре е и да имате предвид, че по това време на годината сладкарските работилници са доста заети, затова е препоръчително да поръчате вашата фирмена торта доста по-рано от датата на събитието, за което ще ви е необходима.

*Изборът на останалото меню също е много важен, затова е добре да помислите за храната, напитките и дори за сервитьорите, които ще обслужват на празника ви. (За подобен вид фирмени събития е добре да подсигурите достатъчно плата с разнообразни хапки, плодове, коледни сладки, мъфини и други сладки изкушения от http://malkataida.com/, алкохолни и безалкохолни напитки. Ако фирменото ви парти няма да се състои в заведение, тежките блюда   не са препоръчителни).

*Последните стъпки са да откриете подходяща зала, която може да побере всички служители, партньори и клиенти, които ще бъдат поканени и да украсите залата в деня преди фирменото парти.

Не забравяйте да поканите хората персонално, за да се почувстват желани, както и не забравяйте в края на вечерта да разрежете ефектната фирмена торта, която сме сигурни, че от Малката Ида ще сътворят специално за вашето фирмено парти.

 

About svetla

Check Also

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Изискванията към съвременната кухня стават все по-високи. Тя трябва да има красив дизайн, висококачествена изработка, ...