Home / Без категория / Как да изберете най-изгодната почивка от туристическа агенция?

Как да изберете най-изгодната почивка от туристическа агенция?

Няма спор, че в момента много туристически агенции предлагат изкусителни оферти за екскурзии и почивки в страната и чужбина. Няма спор и че през последните години нивото на предлаганите услуги се повиши.

Но все пак, ако отворите форумите ще намерите и негативни отзиви за различни туроператори, от които клиентите са недоволни.

За да не сте и вие един от тях, ето какви грешки не бива да допускате, ако искате да си изкарате една страхотна почивка.

  1. Не прибързвайте в избора на туристическа агенция. Ако за пръв път ще ползвате туроператор, направете проучване сред близки, приятели или в интернет. Сравнете офертите, които предлагат туристическите агенции и едва тогава се спрете на някоя.

 

  1. Подгответе се добре! Това означава да сте наясно къде искате да почивате и какво искате да включва туристическия пакет. Ако отидете в някоя агенция и кажете, че искате да отидете… някъде в Испания или Италия например, офертата, която ще ви предложат от агенцията може да се размине с очакванията ви и да останете недоволни. Затова, преди да потърсите услугите на туристическа агенция като Сърнела, решете къде точно искате да почивате и какво искате да включва почивката ви (разходки, шопинг, плаж или посрещане на празници плюс разглеждане на забележителности). Така и самите туроператори ще могат да ви предложат няколко различни туристически пакета, от които вие да избирате.

 

  1. Обърнете внимание и какво е включено в цената на пакета и какво не. Това е важно, особено ако държите да имате под ръка екскурзовод с български език, който да е до вас през цялото време на почивката или екскурзията ви.

Какво би ви било от полза при избор на изгодна оферта за почивка?

Ако имате възможност, винаги избирайте ранните записвания за екскурзии и почивки. В момента много туристически агенции като  http://sarnela.com/ предлагат ранни записвания за Свети Валентин, Великден, Майски празници или летни почивки до екзотични дестинации на много изгодни цени. Тук отново трябва да сравните предлаганите оферти и да изберете тази, която е най-изгодна за вас.

About svetla

Check Also

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Изискванията към съвременната кухня стават все по-високи. Тя трябва да има красив дизайн, висококачествена изработка, ...