Home / Без категория / Иска ви се нещо екзотично? Разгледайте офертите за Дубай от Дари Тур

Иска ви се нещо екзотично? Разгледайте офертите за Дубай от Дари Тур

Отдавна си мечтаете за екскурзия до далечна и популярна дестинация, но се колебаете на къде да се насочите? Иска ви се да е нещо екзотично и модерно, но в същото време да е и многопластово и някак мистично?

Ако тези мисли ви занимават от дълго време, тогава сте напълно готови да разгледате офертите за Дубай от http://dari-tour.com/.

Защо да ви препоръчваме екскурзия до Дубай?

 

Всъщност, не ви трябва причина да посетите Дубай, трябва ви само желание за екзотично пътешествие и добър туроператор, който да се погрижи да си изкарате перфектно.

Най-популярното и привлекателно за туристите място в Обединените Арабски Емирства – Дубай няма нужда от специална реклама, тъй като едва ли има някой, който да не си е мечтал поне веднъж да го посети.

Интересът на милиони пътешественици към тази туристическа дестинация не е никак напразен… Дубай е магия, уникална архитектура, смесица от култури и шопинг за всеки от сърце.

Затова, ако търсите място, където да се откъснете за малко от реалността ви предлагаме да разгледате офертите за екскурзии и почивки в Дубай от http://dari-tour.com/ и да резервирате сега!

На какво ще се насладите по време на екскурзията в Дубай?

 

*Обиколка на най-големите архитектурни забележителности, която включва и два от символите на емирството – Burj Al Arab, единственият в света седемзвезден хотел, гордо извисяващ се върху изкуствено построения остров Palm Jumeirah.

*Сафари в пустинята

Не може екскурзия или почивка в Дубай да мине без сафари в пустинята, където ще яздите камила, ще ви татуират с къна и ще посетите бедуински лагер.

*Шопинг

Всеки пътешественик знае, че емирството е Мека на шопинга. Тук ще откриете много молове, от които можете да закупите подаръци за цялото семейство или просто можете да се отдадете на обиколка из малките магазинчета, където местните ще ви предложат изобилие от сувенири, които да си донесете за спомен от екскурзията в Дубай.

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...