Home / Без категория / Дрехите за есента, които трябва да имате

Дрехите за есента, които трябва да имате

Вече разглеждате ли по магазините или списанията за модните тенденции тази есен? А направихте ли си мислено списък на дрехите, които трябва да закупите?

Ако още се чудите какво ще се носи тази есен, вижте предложенията на http://edrehi.com/.

Дрехите за есента, които трябва да имате

Рокля

Няма сезон, в който роклята да не е актуална. Тази есен актуални ще са роклите от фино плетиво или плътен плат. Дължината е около и малко под коляното, а цветовете са ярки.

Пуловер

Мек, удобен и с един номер по-голям. Ако можете да си го позволите, един кашмирен пуловер ще ви свърши идеална работа, но ако цената не ви допада, можете да се спрете на пуловер от вълна, букле или акрил. Важното е пуловерът да е фин, но да ви е удобен и да ви топли. Можете да го комбинирате с дънки, панталони и поли и винаги ще се стилни, модерни и елегантни.

Дълга жилетка

Вече няколко сезона дългите, асиметрични жилетки са актуални. Дори и вече да имате такава, покупката на още една няма да е излишна.

Сако

Хубавото на класическите сака е, че могат да се съчетават с всичко. Прибавете едно черно класическо сако в гардероба си и го носете с панталон, рокля, пола или с дънки… както и да го съчетаете все ще сте актуални.

Риза

Тази есен ще се носят както класически ризи, така и ризи с викториански яки, с жабо, с плисета… Цветовете са отново ярки, с материите – коприна, дантела, памук.

Не сме забравили и обувките

Кецовете, стилните обувки на висок ток, както и спортно – елегантните обувки на платформа също ще трябва да намерят място в гардероба ви.

А сега цените…

Ако търсите стилни и елегантни дамски дрехи и обувки на прилични цени, разгледайте новите предложения за есента на http://edrehi.com/.

 

About svetla

Check Also

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Какви са предимствата на ъгловата кухня?

Изискванията към съвременната кухня стават все по-високи. Тя трябва да има красив дизайн, висококачествена изработка, ...