Home / Новини / Детски колички – къде ги има на едро

Детски колички – къде ги има на едро

Да развивате бизнес с детски артикули и по-специално с детски колички на едро е много добро решение. Защото търсенето им е постоянно през цялата година, а разнообразието на марки и модели е огромно.
На практика, за да развиете успешен бизнес с детски колички ви трябват само желание и подходящ дистрибутор.

Къде могат да се открият качествени детски колички на едро?

Истината е, че в момента в страната ни работят не един и двама доставчика, които предлагат детски колички в големи количества. Ако търсите количество, а не качество, достатъчно е да влезете в интернет и да потърсите компания, която предлага детски колички на едро.
Ако обаче държите на високото качество на продуктите, които предлагате, то ние ви съветваме да разгледате предложенията на един от най-добрите дистрибутори – Зизито БГ.

Защо да пазарувате на едро от Zizito?

  • Компанията е единственият официален дистрибутор в страната ни на детски колички на една от най-популярните швейцарски марки – Zizito. Швейцарската компания предлага много широк спектър на модели детски колички, които се отличават с високо качество, безопасност и стилен дизайн.
  • Пазарувайки детски колички на едро от Zizito, вие можете да сте напълно спокойни, че магазинът ви ще е винаги добре зареден с най-новите модели триколки, класически, комбинирани или олекотени детски колички.
  • Вашият магазин ще е сред първите магазини, които предлагат най-новите модели колички, които швейцарския бранд пусне за продажба.
  • Винаги, когато пожелаете, можете да се свържете с дистрибутора и да поръчате бройките детски колички от швейцарската марка, които са ви необходими. И те ще ви бъдат доставени без никакво забавяне.
  • Цените, на които можете да закупите висококачествените детски колички от дистрибутора са не само конкурентни, но и едва ли ще откриете толкова приемливи цени на друго място. Освен това, като редовен клиент ще се възползвате от редица отстъпки и намаления, с които ще си спестите средства, които можете да вложите в покупка на някой друг детски артикул, който предлагате в магазина си.

 

Защо да предлагате детски колички на швейцарската марка Зизито?

Всички модели на швейцарския бранд се произведени от олекотени, но изключително здрави материали и са със здрави, дишащи и лесно почистващи се материи. Освен това разполагат регулируеми дръжки, предпазни колани, висококачествени амортисьори и гуми и с още много други екстри за допълнително удобно и комфорт на мъничетата.
Преди да бъдат предложени на пазара, детските колички Zizito преминават през всички задължителни тестове за качество и безопасност и притежават сертификат за безопасност SGS.

На пазара наистина може да се открие много голямо разнообразие от модели и марки детски колички на добри цени, но нека си признаем… качество като швейцарското е доста трудно да се открие.
Ако искате да развивате успешно магазина си и да предлагате на клиентите си най-добрите и качествени модели детски колички, то количките на швейцарския бранд са точно за вашия магазин.
А с дистрибутор като Зизито БГ, магазинът ви никога няма изпита липса на модели колички.

Как да се свържете с дистрибутора на едро?

Ако решите, че Zizito.ch е вашият дистрибутор, просто трябва да влезете на страниците на доставчика, да се регистрирате и поискате оферта.

About Borislav Arapchev

Tech Editor

Check Also

Марк Кейн - символ на перфектната жена

Марк Кейн – символ на перфектната жена

През 1973 година германските братята Хелмут и Роланд Шлотерер, създават марката Marc Cain в Капри ...