Home / Без категория / Да се срещнем на DigiZara’17!

Да се срещнем на DigiZara’17!

На 19 и 20-ти май Стара Загора ще събере на едно място всички, които искат да научат повече за успешните продажби в онлайн пространството.

Конференцията „Как да продаваме успешно в интернет” се провежда за пръв път в града на липите, като основната цел на организаторите е тази първа дигитална среща в Стара Загора да бъде полезна на всички, които развиват бизнес онлайн.

В двудневното събитие лектори ще бъдат експерти като Ален Попович, Димитър Георгиев – Бико, Димитър Димитров, Станислав Иванов, Калин Каракехайов, Борислав Арапчев, Петър Николов, Генади Воробьов – „Гената”, Георги Шопов, Борислав Величков.

Всички лектори, които ще вземат участие в http://digizara.com/ са професионалисти в своята област и не само ще споделят с участниците най-новите механизми и стратегии в онлайн продажбите, но и ще разкрият как на практика прилагат тези техники в своята работа.

Всички участници в края на събитието ще получат сертификат за успешно преминат курс за „Създаване и оптимизиране на онлайн маркетингови стратегии”.

Да се срещнем в Стара Загора на DigiZara’17 – 19 и 20-ти май в хотел CITY!

Повече подробности за събитието можете да научите на http://digizara.com/

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...