Home / Новини / Да поставите ли декоративни профили на сградата си или не?

Да поставите ли декоративни профили на сградата си или не?

Къщата, вилата или хотела ви се нуждае от козметична промяна на фасадата и вие се питате дали ако поставите фасадни профили ще можете да постигнете нужната „пълна” промяна?

Вече сте потърсили мнения от специалисти, приятели и познати, обърнали сте внимание на подновените фасади на сградите, покрай които минавате, но все още се колебаете в крайното решение?

Ние можем да ви кажем само едно. Ако търсите лесен, удобен и евтин начин да преобразите сградата си, не се колебайте, а се доверете на фасадните профили от EPS от http://www.modulispa.com/.

Какво представляват фасадните елементи от EPS?

 

Профилите, за които говорим се произвеждат от изключително лекия и удобен за монтаж материал експандиран полистирол. Тъй като е наистина много лесен и за обработка, може да бъде произвеждан в различни форми и с различна плътност.

Може би ще се запитате щом е толкова лек и лесен за обработка няма ли да е чуплив?

Отговорът е „не”. Декоративните профили, каквито предлагат и от http://www.modulispa.com/ се обработват със специално защитно покритие, което ги прави не само много здрави, но устойчиви на атмосферни влияния, механични повреди и дори от вредното влияние на UV лъчите.

Монтажът на фасадните профили е много лесен, тъй като както вече споменахме материалът, от който се изработват е много лек, което улеснява работата на монтажниците. Освен това декоративните профили не натоварват фасадата по никакъв начин и за монтажа им не се изискват някакви специални приготовления или скъпо струващи машини.

Профилите могат да бъдат монтирани почти навсякъде по фасадата на сградата, а цената, на която могат да се закупят е в пъти по-ниска от цената, която ще платите, ако използвате друг начин или материал, за да промените екстериора на къщата, заведението или хотела си.

Декоративните профили са не само удобни и лесни за монтаж, но и могат да бъдат поставяни както на нови сгради, така и на стари сгради, които се нуждаят от реставрация.

About svetla

Check Also

Здраво сърце и след 50

Здраво сърце и след 50

Здравето на сърдечно-съдовата система е от първостепенно значение за благосъстоянието и качеството ни на живот. ...