Home / Новини / Букмейкърските пунктове отиват в историята с все повече кражби и нападения

Букмейкърските пунктове отиват в историята с все повече кражби и нападения

Малко по малко старомодните букмейкърски пунктове доказват с всяка следваща причина и повод, че просто не могат да се мерят с възможностите на онлайн сайтовете за залагания.

Интересното е, че освен някои стандартни преимущества, се оказва, че особено във Великобритания има един куп нападения и кражби от пунктове в последно време. Помещение на Пади Пауър е било обрано преди седмица в Хъртфорд, като двама маже са заплашили касиера и са отмъкнали 800 паунда. Използвали са насилие и са отворили сейфа, а на възраст са изглеждали около 18-годишни.

Междувременно цели два пункта в Брайтън са били атакувани от въоръжени мъже, преди да се стигне до арести. Полицаите са открили заподозряните и са арестували двама от тях. Става дума за пунктове на Ladbrokes в града. Двамата мъже са влезли и са поискали парите от служителите. Единият е имал пистолет. В крайна сметка от сейфа са изчезнали 2800 паунда, като не е имало ранени. Отново двамата са влезли в друг пункт дни по-късно, като освен пистолета, са извадили и нож. Този път са били откраднати над 1000 паунда.

Оказва се, че дори да стоите в пункта може да е опасно. В Бъри един шофьор пък направо се заби с колата си в помещените, след като натисна газта. Форд Фокусът му буквално е навлязъл над половината през прозореца на пункт на Корал. В крайна сметка мъжът е бил възрастен и е натиснал грешния педал в опит да паркира отвън. Няма сериозно ранени, което е единствен плод на късмета в случая. Не се знае обаче дали все пак дядото не се е опитал да си отмъсти за нещо на букмейкърите. От очевидци се разбра, че той е бил редовен посетител.

Сбивания

Да не забравим и сбиванията. В Ярм пък мъж е бил нападнат в друг пункт на Корал. 36-годишният служител е бил член на персонала и е получил травми на врата и лицето след атака от клиент. Това се е случило след спор за пуснат залог в пункта след срещата между Мидълзбро и Съндърланд.

Всички тези атаки са в разстояние само на няколко седмици и със сигурност затвърждават впечатлението, че освен и малко по-старомодни, пунктовете могат да бъдат и доста опасни. Не е случайно развитието на онлайн сайтовете за залагания, които доста се разраснаха в последните 20 години и в момента държат огромна част от дяла със залози изобщо. Факт е, че повечето букмейкърски къщи в Англия имат и въпросните пунктове като алтернатива за залагане, но както се вижда, приходите от там са доста по-малко и основно те стават прицел на кражби и нападения. Причините са ясни сигурността е на доста по-ниско ниво от банка и дори магазин, а парите все пак не са никак лоши.

Онлайн залагания

Отдавна върви диспутът дали онлайн сайтовете или традиционните пунктове са по-добрият начин да правим своите прогнози. Като плюсове на онлайн букмейкърите като Bet365, Betfair, Efbet и Sportingbet, специалистите изтъкват няколко предимства. Със сигурност голяма важност има удобството. Можете буквално от почти всяка част на света да осъществите залог, да следите новини, сайтове, информация статистика, резултати и прочие само с един клик на мишката, но преди това е хубаво да прочетете малко повече за букмейкърите чрез сайта https://betenemy.com/. Няма нужда да ставате и да ходите до пункта, да се редите на опашка и да попълвате фишове, като можете например да отворите Ефбет и просто да си играете по страницата

Разнообразието от варианти за залози също не трябва да се подценява. В сайтове като Бетфеър и Спортингбет има в десетки пъти повече опции за залагания, допълнени от възможности като онлайн казино, слот игри, покер и всякакви други прищевки на залагащия. Доста по-детайлно можете да пробвате залог на любимия си спорт и да търсите някаква слабост с коефициента на букмейкъра, това е особено популярно в Bet365. Като цяло и доста повече спортове, събития и срещи могат да се открият в онлайн букмейкърите, където разнообразието е огромно и със сигурност може да избирате от един куп състезания.

Не трябва да се забравят и бонусите, които предлага почти всяка компания при регистрация. Става дума за доста сериозни суми, които можете лесно да завъртите и да прибавите към сметката си, изпълнявайки различни условия. Отчита се и фактът, че постоянно се пускат промоции за различни събития в календара на букмейкъра. Коефициентите онлайн са и доста по-сериозни, особено на живата игра, която е несравнимо по-усъвършенствана там, отколкото при традиционните букмейкъри.

About niki

Check Also

Здраво сърце и след 50

Здраво сърце и след 50

Здравето на сърдечно-съдовата система е от първостепенно значение за благосъстоянието и качеството ни на живот. ...