Home / Новини / Баня мечта – доказано добър избор за Вашата баня и кухня!

Баня мечта – доказано добър избор за Вашата баня и кухня!

В магазините на Баня Мечта, може да намерите огромно разнообразие от мебели за баня. Освен висококачествения санитарен фаянс от доказани производители като Roca, Grohe, Gaudi и тн. може да намерите и много други продукти включително смесители, гранитогрес и най-различни аксесоари, които да превърната Вашата баня в едно от любимите Ви места за почивка след тежкия работен ден.

В магазина може да получите и безплатна визуализация – 3D проект, който да направи избора на най-добрите плочки за баня лесен и приятен! Доверете е на професионализма – заповядайте в магазините на Баня Мечта в София на бул. „Симеоновско шосе“ 36 или на бул. „Тодор Александров“ 73!

 
Екипът на магазини Баня Мечта е с двадесет годишен опит и на всеки наш клиент предлагаме индивидуални решения, компетентни предложения и ценни съвети. Изготвяме безплатна визуализация – 3D проект, който позволява да видите банята си предварително и да улесни Вашия майстор с подробна разпечатка на проекта при поставянето на плочките.
 
Готови сме да съдействаме по всяко време за възникнали проблеми: Заменяме не поръчкова стока, ако отговаря на вида в който е получена в срок до 15 календарни дни. Плочки се заменят или връщат само на пълен кашон в търговски вид в срок до 15 календарни дни (не се отнася за поръчкови модели). Предлагаме гаранционен и извън гаранционен сервиз.
 
Можете да се възползвате от безплатната ни доставка в цялата страна за продукти над 200 лв. извън промоция. Всеки месец радваме клиентите си с нови промоции и намаления. Стремим се винаги да сме актуални на пазара и преди всички останали. Предлагаме майстори за лепене на плочки.
 
Предлагаме майстори за довършителни работи (монтаж на мебели за баня, душ кабини и паравани, огледала, вани, смесители, аксесоари и др. Изработваме мебели по-поръчка на клиента в определен размер, визия и цвят .
 
Изработваме душ кабини и паравани по поръчка, след взимане на размери и оглед от наш служител

About Borislav Arapchev

Tech Editor

Check Also

Кои са непознатите функционалности на интернет банкирането

Кои са непознатите функционалности на интернет банкирането

Често, когато повечето хора чуят за интернет банкиране, си представят просто правене на преводи. То ...