Home / Новини / Баня мечта – доказано добър избор за Вашата баня и кухня!

Баня мечта – доказано добър избор за Вашата баня и кухня!

В магазините на Баня Мечта, може да намерите огромно разнообразие от мебели за баня. Освен висококачествения санитарен фаянс от доказани производители като Roca, Grohe, Gaudi и тн. може да намерите и много други продукти включително смесители, гранитогрес и най-различни аксесоари, които да превърната Вашата баня в едно от любимите Ви места за почивка след тежкия работен ден.

В магазина може да получите и безплатна визуализация – 3D проект, който да направи избора на най-добрите плочки за баня лесен и приятен! Доверете е на професионализма – заповядайте в магазините на Баня Мечта в София на бул. „Симеоновско шосе“ 36 или на бул. „Тодор Александров“ 73!

 
Екипът на магазини Баня Мечта е с двадесет годишен опит и на всеки наш клиент предлагаме индивидуални решения, компетентни предложения и ценни съвети. Изготвяме безплатна визуализация – 3D проект, който позволява да видите банята си предварително и да улесни Вашия майстор с подробна разпечатка на проекта при поставянето на плочките.
 
Готови сме да съдействаме по всяко време за възникнали проблеми: Заменяме не поръчкова стока, ако отговаря на вида в който е получена в срок до 15 календарни дни. Плочки се заменят или връщат само на пълен кашон в търговски вид в срок до 15 календарни дни (не се отнася за поръчкови модели). Предлагаме гаранционен и извън гаранционен сервиз.
 
Можете да се възползвате от безплатната ни доставка в цялата страна за продукти над 200 лв. извън промоция. Всеки месец радваме клиентите си с нови промоции и намаления. Стремим се винаги да сме актуални на пазара и преди всички останали. Предлагаме майстори за лепене на плочки.
 
Предлагаме майстори за довършителни работи (монтаж на мебели за баня, душ кабини и паравани, огледала, вани, смесители, аксесоари и др. Изработваме мебели по-поръчка на клиента в определен размер, визия и цвят .
 
Изработваме душ кабини и паравани по поръчка, след взимане на размери и оглед от наш служител

About Borislav Arapchev

Tech Editor

Check Also

7 вдъхновяващи парфюмни нотки за истински свежо лято

7 вдъхновяващи парфюмни нотки за истински свежо лято

Тези ухания са обожавани от парфюмеристите и моментално ще ви настроят на лятна вълна Освен ...