Home / Без категория / Автомобили с евтина поддръжка

Автомобили с евтина поддръжка

Покупката на кола е нещо, което трябва да бъде обмислено много внимателно. И тук не става дума на каква цена ще бъде закупена, а дали покупката ѝ ще ни е изгодна в дългосрочен план.

Според експертите от Магазин за авточасти Бим БГ, преди да се осъществи сделка за покупка на автомобил е необходимо да се абстрахираме от еуфорията от новата придобивка и да помислим за цената на авточастите, които ще са ни нужни за поддръжката ѝ.

Кои са най-евтините за сервизиране автомобили?

Toyota

Toyota се нареждат на челно място като автомобили с най-достъпни авточасти. Японските автомобили винаги са се славили с евтино сервизиране, затова не е никак чудно, че заемат първото място в класацията.

Hyundai

Hyundai също са сред най-евтините за поддръжка и ремонт автомобили, които се предлагат на нашия пазар за коли на старо. Цените на авточастите, които са необходими за ремонт и поддръжка са напълно достъпни, а и автомобилите на корейския производител са стабилни и здрави.

Honda

При Honda интересното е, че авточастите не са от най-евтините, но автомобилите са много здрави и издръжливи и не се налага често подмяна на авточасти.

За да разчупим азиатското „господство” по отношение на издръжливостта и надеждността на автомобилите, представяме ви и Форд.

Ford

Също като при Honda, и при Ford цената на авточастите не е ниска, но за сметка на това през последните години производителя подобри издръжливостта на автомобилите и ремонти не се налагат да им бъдат извършвани често.

Покупката на автомобил е важна стъпка, затова от онлайн магазин https://www.avto.bim.bg съветват преди сключването на сделката да се взимат предвид всички други пера по поддръжката на автомобила.

Не бива да се забравя, че сумата, която ще платим за новия си автомобил не е единственият разход. Трябва да вземем предвид както първоначалната смяна на консумативите, така и цената на авточастите, които ще се налага да купуваме с течение на времето.

 

 

 

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...