Home / Без категория / Арминабио – био козметика за всеки

Арминабио – био козметика за всеки

Каква козметика купувате? Влизате в първия козметичен магазин и купувате крем, шампоан или тоалетна вода, които ви пасват като цени или държите да използвате био козметика, за която да сте сигурни, че не съдържа никакви вредни за кожата ви вещества?

Ако все по-често избирате да закупите органична козметика, тогава можете да разгледате биопродуктите на http://arminabio.bg/!

Защо да изберете био козметика от АРМИНАБИО?

*Компанията е сред малкото родни фирми, които отглеждат суровините за производството на своите биопродукти. Суровините се отглеждат в екологично чисти райони и без никакви химически торове и пестициди. По този начин не само добитата суровина е напълно натурално и чисто отгледана, но природата не се замърсява по никакъв начин.

*При производството и на био козметиката се влагат никакви вредни вещества, оцветители, парабени, нефтени продукти и други. В био козметиката, която предлагат от http://arminabio.bg/ се влагат единствено екстракти от органични суровини и емулгатори на растителна основа.

*Цените са достъпни за българския потребител.

Какво предлагат в магазина си АРМИНАБИО?

В магазина можете да откриете био козметика и биопродукти както собствено производство на компанията, така и биопродукти от водещи световни производители на органична козметика и продукти.

За кой е предназначена сертифицираната био козметика?

Гамата от биопродукти, които от магазина предлагат е изключително богата и всеки, който има нужда от качествена био козметика, може да открие своя продукт.

Предлагат се серии предназначени за мъже, за жени, бебешка козметика, натурални сапуни и био натурални прахове, балсами, био флорални води,  и още много други органични козметични продукти.

Какво друго?

За любителите на здравословното хранене, от компанията предлагат голямо разнообразие от биохрани и продукти като бадемово брашно, натурален шоколад, био хранителни добавки, градински чай и други.

Всички храни и козметика, които се предлагат са напълно натурални и био сертифицирани и отговарят на всички изисквания за чистотата на продуктите.

 

 

About svetla

Check Also

Чаша за капучино или лате

Видове чаши за кафе

Чашите за кафе са неизменна част колекцията от съдове на  всяко домакинство. Те ни съпътстват ...